31 augusti 2013

Kjula och tältmysteriet

Vi tog en sväng i skogen för att leta kantareller till middagen. Några få svampar hittade vi allt i friden i skogen. Men så fick jag syn på något knepigt. Ett tält. När vi gick närmare så såg vi att det var övergivet. Det hade rasat ihop i mitten och det var bara ena gavelpinnen som stod helt rakt uppåt. Utanför låg en hög med skräp och bland annat en partytuta. Det är väl konstigt?! Det andra skräpet var hämtmatsburkar men inte så att det såg ut som flera dagars käk.
Så om du känner den som äger skogen till vänster om vägen in till Rosendal kan du ju tipsa om det.

5 kommentarer:

  1. Skogen ägs av Eskilstuna kommun. Blivande logistikområde. Vi har snokat runt i området där du lagt pennspetsen och vi kan inte hitta några sopor o tält.

    SvaraRadera
  2. Aha! Vad skumt att ni inte hittade det. Visst är det svårt att säga exakt var vi var men alldeles snurrig är jag inte. Tältet stod vid en djurstig och in en liten sänka. När jag fick syn på det var det från väster och då var det bara toppen som syntes. Sedan var det bara att promenera rakt mot åkern och därifrån såg jag ett hus.

    Är skräpet borta på riktigt är det ju bara bra.

    SvaraRadera
  3. Kan vi ha varit längre in? Är den lilla svarta pricken ett hus?

    SvaraRadera
  4. Vi gick lite längre in och då hittade vi tältet. Nu är det borta för vi gillar inte skräp i våra skogar. Vi tror att det legat där sedan i höstas. Den svarta pricken är en före detta gård som revs för ett par år sedan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. OJ! Nästan ett år!? Men en del av skräpet såg ju nästan nytt ut. Vi har inte varit i den delen av skogen förut så vi vet inte. Vad modigt att ta bort det! Jag har sett för mycket deckare för att våga göra sådant.

      Radera